KODEIN HEAVEN TEE

Mini Kodein logó a bal mellkasnál, nagy méretű print a háton, ami alatt három szimbólum helyezkedik el, melyek jelentése instagram posztban került kifejtésre. Fehér, kék és sárga színben rendelhető. A méretezés mérethű, passzos fithez válaszd azt a méretet, amit alapból hordassz., de mi az oversized hatás érdekében egy mérettel nagyobbat ajánlunk.

Ár: 8990 Ft

Méretek: S - XXL

Színek: Fehér, Kék, Sárga

KODEIN HEAVEN HOODIE

Kodein logó középen, nagy méretű print a háton, ami alatt három szimbólum helyezkedik el, melyek jelentése instagram posztban került kifejtésre. Fehér, kék és sárga színben rendelhető. A méretezés mérethű, passzos fithez válaszd azt a méretet, amit alapból hordassz., de mi az oversized hatás érdekében egy mérettel nagyobbat ajánlunk.

Ár: 12.990 Ft

Méretek: S - XXL

Színek: Fehér, Kék, Sárga

1/6

1/6

Kodein logó középen, nagy méretű print a háton, ami alatt három szimbólum helyezkedik el, melyek jelentése instagram posztban került kifejtésre. Fekete, barna és piros színben rendelhető. A méretezés mérethű, passzos fithez válaszd azt a méretet, amit alapból hordassz., de mi az oversized hatás érdekében egy mérettel nagyobbat ajánlunk.

Ár: 12.990 Ft

Méretek: S - XXL

Színek: Fekete, Barna, Piros

INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 FORINT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN

KODEIN HELL TEE

Mini Kodein logó a bal mellkasnál, nagy méretű print a háton, ami alatt három szimbólum helyezkedik el, melyek jelentése instagram posztban került kifejtésre. Fekete, barna és piros színben rendelhető. A méretezés mérethű, passzos fithez válaszd azt a méretet, amit alapból hordassz., de mi az oversized hatás érdekében egy mérettel nagyobbat ajánlunk.

Ár: 8990 Ft

Méretek: S - XXL

Színek: Fekete, Barna, Piros

KODEIN HELL HOODIE

1/6

1/6